1/5
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 0
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 1
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 2
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 3
News Gulf - Latest UAE Updates screenshot 4
News Gulf - Latest UAE Updates Icon

News Gulf - Latest UAE Updates

News Gulf
Trustable Ranking IconBetrouwbaar
1K+Downloads
14.5MBGrootte
Android Version Icon8.1.0+
Android-versie
2.0.2(12-01-2024)Nieuwste versie
-
(0 Reviews)
Age ratingPEGI-3
Hoe te installeren
1
Download en open het installatiebestand
2
Unblock AptoideAptoide is a safe app! Just tap on More details and then on Install anyway.
3
Voltooi de installatie en open Aptoide
app-card-icon
DetailsRecensiesVersiesInfo
1/5

Beschrijving van News Gulf - Latest UAE Updates

Maak kennis met "News Gulf - Laatste updates en banen in de VAE", uw professionele nieuws- en banenplatform dat u een ongeëvenaarde berichtgeving over de Golfregio biedt, met de nadruk op het leveren van betrouwbare en actuele nieuwsupdates en werkgelegenheidskansen. Onze toewijding aan betrouwbaarheid zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste gebeurtenissen in de Golf, inclusief exclusieve berichtgeving over Dubai en dagelijkse nieuwsupdates uit de VAE.


Belangrijkste kenmerken:


1. Uitgebreide nieuwsdekking:

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Midden-Oosten met onze uitgebreide nieuwsverslaggeving. Van het laatste nieuws tot diepgaande analyses, wij streven ernaar u een goed afgerond perspectief op de actualiteit te geven.


2. Exclusieve Golf-updates:

Duik in het hart van de Golfregio met onze exclusieve berichtgeving over evenementen, trends en verhalen die er het meest toe doen. Wij staan ​​voor u klaar, of het nu politiek, economisch, cultureel of sociaal is.


3. Dubai Nieuwshub:

Verken de levendige stad Dubai via onze speciale nieuwshub. Ontdek de nieuwste evenementen, projecten en innovaties die deze dynamische metropool vormgeven.


4. Dagelijks nieuws uit de VAE:

Begin uw dag geïnformeerd met onze dagelijkse nieuwsupdates uit de VAE. Wij stellen de meest relevante verhalen samen, zodat u een uitgebreid overzicht krijgt van de gebeurtenissen van de dag.


6. Banenplatform:

Bent u op zoek naar carrièremogelijkheden in de Golfregio? Ons geïntegreerde banenplatform biedt een samengestelde lijst met de nieuwste vacatures, zodat u de volgende stap in uw professionele reis kunt zetten.


7. Toegankelijkheid tussen platforms:

Krijg naadloos toegang tot onze inhoud via onze gebruiksvriendelijke website of de officiële News Gulf-applicatie op Android- en iOS-platforms. Blijf verbonden, waar u ook bent.


8. Passie voor nieuws:

Achter News Gulf staat een team met een passie voor het leveren van nieuwsinhoud van hoge kwaliteit. We zijn vastbesloten om onze passie om te zetten in een bloeiend online platform, en we nodigen u uit om deel uit te maken van deze reis.


Download nu de News Gulf-app en ervaar een one-stop-bestemming voor de laatste nieuwsupdates en vacatures van de Golfregio. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en deze zelfs te overtreffen, en ervoor te zorgen dat u net zoveel van ons nieuwsaanbod geniet als wij ervan genieten om u deze te bieden. Bedankt dat u voor News Gulf heeft gekozen, waar het gemakkelijk is om op de hoogte te blijven en verbonden te blijven.

News Gulf - Latest UAE Updates - versie 2.0.2

(12-01-2024)
Andere versies
Wat is er nieuw- Improved app stability and performance.- Added UAE Job Link feature for direct access to job opportunities in the United Arab Emirates.- Integrated Latest News System to keep users updated with current and relevant news.- Introduced a visually appealing Splash Screen for a better initial user experience.- Included News Search option for easy discovery of specific articles or topics within the app.

Er zijn nog geen recensies of beoordelingen! om de eerste te zijn.

-
0 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Goede app gegarandeerdDeze app heeft de beveiligingstest voor virussen, malware en andere schadelijke aanvallen doorstaan en bevat geen enkele bedreiging.

News Gulf - Latest UAE Updates - APK-informatie

APK-versie: 2.0.2Pakket: com.newsgulf.app164731
Android-compatibiliteit: 8.1.0+ (Oreo)
Ontwikkelaar:News GulfPrivacybeleid:https://newsgulf.ae/privacy-policy-android-appToestemmingen:33
Naam: News Gulf - Latest UAE UpdatesGrootte: 14.5 MBDownloads: 1Versie : 2.0.2Releasedatum: 2024-01-12 11:31:58Klein scherm: SMALLOndersteunde CPU:
Pakket-ID: com.newsgulf.app164731SHA1-handtekening: B8:60:7E:D6:85:F4:91:F7:9B:A8:C3:F0:79:3A:FF:09:DA:2A:84:79Ontwikkelaar (CN): AndroidOrganisatie (O): Google Inc.Plaats (L): Mountain ViewLand (C): USProvincie/stad (ST): California

Nieuwste versie van News Gulf - Latest UAE Updates

2.0.2Trust Icon Versions
12/1/2024
1 downloads13 MB Grootte

Apps in dezelfde categorie

Mogelijk vind je dit ook leuk...